Primăria Comunei Mica județul Mureș

Anunț - evaluarea impactului asupra mediului

Nr. 8998/20.10.2022

ANUNȚ

 

            COMUNA MICA, titular al proiectului ”Modificare traseu conductă de gaze naturale presiune redusă peste afluent al Pârâului Mare din localitatea Șomoștelnic, comuna Mica”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Modificare traseu conductă de gaze naturale presiune redusă peste afluent al Pârâului Mare din localitatea Șomoștelnic, comuna Mica” propus a fi amplasat în comuna Mica, sat Șomoștelnic, intravilan, județul Mureș.

             Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureș din loc. Târgu Mureș, str.Podeni, nr.10, în zilele de luni, între orele 9-15 și marți-vineri, între orele 9-12, precum și la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro.

             Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Mureș.

 

PRIMAR

BERES János